≡ Menu

[GAMBAR] DJ Paling Tua Dalam Sejarah




Nenek yang bernama Ruth Flowers ni merupakan seorang DJ yang terkenal di Eropah. Beliau yang berumur 70 tahun dikatakan DJ Professional Paling Tua Di Dunia dan  tidak hairanlah kalau kelab Eropah disana menggelarnya “Mummy Rock”. Yeahh!!!… Super nenek ni juga dikatakan bukan setakat menjadi DJ semata-mata…malah beliau juga menggayakan dirinya seperti seorang DJ ..macam kat TV tuh… dengan headphones yang bling-bling … pastu pakai pakaian yang ala-ala Rappers…perghh.

Baca Lagi

Nenek ni merupakan DJ turntables bagi salah sebuah kelab popular di Perancis..mengagumkan??Dikatakan nenek ni dah memulakan kerjayanya sejak beliau berumur 65 tahun lagi dimana masa tuh dia tengah menyambut harijadi cucunya di sebuah kelab malam di London. Melihat anak-anak muda yang bersuka ria disana membuatkan  beliau macam  rasa tersisih ..dan apa lagi ..dia pun memulakan langkah dia ke arah turntables untuk mecubanya.. Dan taksangka pulak masa tuh… bila mencubanya membuatkan dia mula berminat dengan hobi tuh~ ….

KakiHeboh.com : Rumah Dah Kata Pergi ..Kubur Dah Kata Mari ..hehe

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment