≡ Menu

[SEMASA] Lelaki Berkahwin Dengan Patung

Everard Cunion seorang lelaki yang berusia 55 tahun berasal dari Dorset, UK tidak berjaya untuk mendapatkan seorang wanita menjadi teman hidupnya selama ini. Jadi lelaki tua ini memutuskan untuk menjadikan patung manusia tiruan sebagai teman hidupnya.

Everard-Cunion-550x367

Lelaki tua ini telah membeli Rebecca (patung wanita tiruan) yang pertama pada tahun 2000. Pada tahun 2004, dia membuat keputusan untuk mendapatkan satu lagi patung manusia tiruan. Harga sebuah patung manusia tiruan mampu membuatkan anda terduduk jika anda melihat tanda harga yang ditandakan pada patung tersebut. Sekurang-kurangnya, sebuah patung manusia tiruan berharga kira-kira 5000 UK£ (kira-kira dalam lingkungan RM24,000).

Lama kelamaan, lelaki tua ini semakin ghairah terhadap patung manusia tiruannya itu. Dia suka bermain peranan seperti berlakon bersama-sama dengan patung-patungnya. (aBEL Rubella : Macam budak perempuan main anak patung barbie main kawin-kawin la, cikgu-cikgu la, masak-masak la bagai..)

Kini, dia memiliki 3 buah patung manusia tiruan untuk menemaninya ketika bosan dan apa yang pelik, Everard telah mendirikan rumah tangga bersama dengan patung tiruan manusianya itu. Majlis perkahwinan diadakan upacara majlis perkahwinan diadakan di gereja yang ada di sana.

man-marries-doll-550x326

aBEL Rubella : Sah dah gila.. Forever alone..

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment